Moon Music

MoonMusic_Releaseflyer_b130.jpg

'MoonMusic' is het resultaat van jarenlang werken met de energieen van de maan. Geinspireerd door het geven van workshops over de energie van de 13 volle manen heeft Femke uiteindelijk deze 13 bijbehorende muziekstukken gecomponeerd. Net zoals bij de andere CD's bestaat dit werk uit pure harpmuziek, en enkele nummers met zang.

Te beluisteren via Youtube Spotify en Deezer.

Wheel of life

WheelOfLife_b130.jpg

'Wheel of Life' is Femke Bloem’s tweede project, waarbij zij geinspireerd werd door het Keltisch Jaarwiel en zijn verband met de levensloop van de mens. Bij deze thema’s componeerde zij dertien sfeervolle nummers. Een meditatieve CD met in Keltische sferen en wederom enkele nummers met zang. Deze CD is in de zelfde periode gemaakt als Femke’s boek 'Je Levenswiel in beweging', welke op bol.com te bestellen is.

Te beluisteren via Youtube Spotify en Deezer.

Fem*Pure

FemPure_b130.jpg

'Fem*Pure' is Femke’s eerste soloproject, het resultaat van ongeveer acht jaar harpspelen, puur voor haarzelf -nog voordat zij met optreden begon. Deze CD is geinspireerd door Keltische muziek en vertolkt een aantal voor Femke belangrijke thema's uit haar leven. De muziek varieert van toverachtig en melancholisch tot het uitbundige dat Keltische Folkmuziek kenmerkt.

Te beluisteren via Youtube Spotify en Deezer.

Bestellen

Schermafbeelding2016-08-31_1000x667.jpg

Bestellen kan door overmaking van € 17,50 (E 15,00 plus €2,50 verzendkosten) op rekeningnummer IBAN NL97INGB 0004031340 t.a.v. Femke Bloem met vermelding welke cd je wilt. Stuur graag ook via contact een mail met de bestelling en adresgegevens!